Sustainable Fashion Gift Card - Fashion platform Our World
31011
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-31011,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-30900
SFGC

Met de Sustainable Fashion Gift Card maken we het mensen gemakkelijk duurzame mode cadeau te geven

Ruim de helft van de mensen vindt het belangrijk dat hun kleding duurzaam is, maar slechts 14% probeert daadwerkelijk duurzame kleding te dragen. Deze kloof willen we overbruggen. Daarom maken we met de Sustainable Fashion Gift Card (SFGC) het mensen gemakkelijk om een mooi en goed fashion cadeau te geven. De giftcard is namelijk enkel te verzilveren bij duurzame modemerken, (web)winkels, kledingbibliotheken en belevenissen, zoals naaiworkshops en style coaching. Inmiddels zijn meer dan 60 duurzame mode-ondernemers bij de SFGC aangesloten. Op deze manier support de giftcard duurzame mode-ondernemers en draagt zij bij aan versnelling van verduurzaming binnen de mode-industrie.

Wil je als duurzame mode-ondernemer je aansluiten bij de Sustainable Fashion Gift Card? Stuur een mail naar info@ow-ourworld.nl met jouw duurzame aanpak kort toegelicht en we nemen contact met je op.