Over de Sustainable Fashion Gift Card en Fashion platform Our World
29018
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-29018,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-30900
Over Fashion platform Our World
Over Fashion platform Our World

Over ons

Fashion platform Our World zet zich sinds 2017 actief in voor een duurzame mode-industrie. Dit startte met het Our World magazine, waar zij met artikelen en events bewustwording over duurzaamheid wilde creëeren. Met de Sustainable Fashion Gift Card reikt zij nu een concrete tool aan om verduurzaming van de industrie te bevorderen. Het platform is opgericht door Nanette Hogervorst. Zij werkt samen met stagiaires en freelancers aan het versterken van het platform.

Wil je ons wat vragen?

We proberen duurzame mode zo laagdrempelig mogelijk maken, maar het blijft een complex onderwerp. Daarom, als je vragen hebt, laat het ons weten! Je kan ons bereiken via Instagram, e-mail naar nanette@ow-ourworld.nl of bel 0648610644.